UUS! Lanzarote reisid!

Meil on hea meel teatada, et oleme avanud Lanzarote reisid!

Reisid toimuvad 03.12.16-18.02.2017.

Elu harmoonilises kooskõlas ümbritseva keskkonaga – see on Lanzarote imetlusväärse veetluse peamine saladus. 1993. aastal UNESCO biosfääri kaitsealaks kuulutatud saar avaldab muljet oma vulkaaniliste maastike karmi ilu ja silmipimestavalt valgete traditsiooniliste kanaari majakeste kontrasti poolest. Lanzarote on üks eksootilisemaid paiku planeedil, mis omab muuhulgas arenenud turismiinfrastruktuuri, mis võimaldab ühendada selle paiga ainulaadsust mugava puhkusega imekaunitel randadel. Tulge ja veenduge selles ise!

Näidishinnad  alates (1 nädal, üks inimene DBL toas):

☀️BARCELO LANZAROTE RESORT 4*,  hommiku-õhtusöögid al. 593 EUR

☀️ BE LIVE EXPERIENCE LANZAROTE BEACH 4*, kõik hinnas al. 663 EUR

☀️ H10 RUBICON PALACE 4*, hommiku-ja õhtusöök al. 741 EUR

About Author

39 Posts

You Might Also Like This

Comments are closed.

Reisipäring